TEGELWERKZAAMHEDEN

RIOLERING AANLEG

RENOVATIE NIEUWBOUW BADKAMERS/ TOILETTEN

SLOOPWERKZAAMHEDEN

WIJ HEBBEN MEER DAN TWINTIG JAAR ERVARING

Onze vakbekwaamheid voortkomend uit ervaring en interne training leiden dan ook het succes in onze onderneming. Wij staan voor service, vakmanschap vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. Naast onze hoge kwaliteitseisen werken wij transparant. Bovendien zijn wij VCA VOL gecertificeerd.De branche voor onze onderneming is gericht op tegelwerk, sanitair en onderhoud elementen in en rond uw huis.Wij staan achter een vaste planning met alvorens gemaakte afspraken die tot een succes op de gewenste opleverdatum worden opgeleverd. Ons bedrijf is transparant en is met oprechtheid een succes voor elke aanpassing in onze branche binnen uw woning.Naast onze vakbekwaamheid zit er uiteraard garantie op al onze geleverde diensten.

 
 
 

ONTVANG EEN OFFERTE

Uiteraard behandelen wij elke aanvraag en opdracht met evenveel zorg. Informeer ons door middel van ons contact formulier met zo veel mogelijk informatie tot uw opdracht. 

Wij zullen binnen kantoor uren contact met u opnemen. 

WILT U EEN OFFERTE VOOR EEN NOOD DOUCHE? STUUR U AANVRAAG VIA ONS CONTACT FOMULIER OF BEL: 

0625271247

SPOED?

LEKKAGE?

ADVIES?


Stuur u aanvraag via ons contact
formulier of bel: 0625271247

CONTACT


Artesania reageerde binnen een paar uur, had de offerte snel klaar die ik digitaal kon accepteren en de afspraak voor dag/tijdstip van het werk was snel gemaakt. Een paar dagen later zaten de tegels op de wand, precies zoals afgesproken. Top!


Wim Scholtes

- Zutphen